Producten - Puur Gemert

Ga naar de inhoud

Producten

Producten

PUUR werkt met de producten van Rosa Graf. Deze producten hebben tot doel het bevorderen en in stand houden van de natuurlijke schoonheid.

Rosa Graf was een echte pionier op het gebied van schoonheidsproducten. In 1926 startte zij in Duitsland haar eigen cosmetische opleidingsinstituut en ontwikkelde haar eigen productlijn. Daarnaast stelde ze op aanvraag ook gespecialiseerde cosmeticaproducten samen, gericht op specifieke huidproblemen. Als merknaam onder de vlag van Heitland Cosmetics biedt Rosa Graf vandaag de dag een grote variƫteit aan professionele cosmeticaproducten voor exclusieve salonbehandelingen en voor thuisgebruik. Al deze producten worden ontwikkeld en getest in het laboratorium van Rosa Graf. De producten van Rosa Graf worden niet getest op dieren.

Om het resultaat van een gezichtsbehandeling te bevorderen, kunt u gebruik maken van een verzorgingsproduct voor thuis. Voor elk huidtype is er een uitgebreide verzorgingslijn beschikbaar met specifieke werkzame stoffen. Schoonheidssalon PUUR geeft u graag een professioneel advies.
Contact
Schoonheidssalon PUUR
Standerdmolen 9
5421 AE Gemert
T 0492-392497
E kimvanoorschot@live.nl

Cadeaubonnen
Verwen eens iemand met een cadeaubon van schoonheidssalon PUUR! Zelf in te vullen met een behandeling of bedrag naar keuze.

Terug naar de inhoud